skrita-kamera-decaСкритата камера вече не е само част от оборудването на частния детектив. Много родители се тревожат какво се случва с техните деца, когато те са поверени на грижите на бавачка. За съжаление в нашето забързано ежедневие, вече наемането на детегледачка не изглежда като ненужен разход или парвенющина. Напротив, когато детската градина работи до шест а вие не можеш да се доберете до вкъщи за по-малко от два часа или трябва да избягате от работа около четири или да наемете детегледачка. Изобщо не ми се говори за случаите, в които ви се налага да останете след пет на работа или просто работното ви време не е “стандартно”.

Не само за нас българите е трудно да се доверим на непознат от раз. Може би ние за разлика от западните родители, свикнали с тази услуга, дори се предоверяваме понякога. Много родители просто нямат възможност да поверят децата на баба или леля, в такива случаи може би наистина трябва да знаете какво се случва в къщи във ваше отсъствие.

За успокоение на родителите вече има достатъчно способи да наблюдавате какво се случва в дома ви с малка безжична камера. Камерата може да е скрита практически навсякъде в къщи. Скритите камери вече се продават в най-различни форми и размери – времената да добрите стари и огромни видеокасети вече окончателно отминаха.

Безжичната камера за наблюдение може да бъде поставена практически навсякъде, без да се съобразявате с нуждата да криете кабели или да ги вмъквате зад мебелите. Важното е така да поставите камерата, че да не бъде забелязана. Имайте предвид, че не всички камери имат вграден микрофон, така че ако искате и звук ще трябва да изберете такъв модел. Случващото се може да бъде записано или да бъде излъчвано по интернет до компютъра в офиса ви – само не звънете за да кажете, че кафявата блузка, с която бавачката се кани да облече детето за разходка не ходи на сините му панталонки.

В последно време по новините все по-често се появяват отвратителни новини за насилие над деца. Ако редовно се налага да поверявате децата си на грижите на външен човек е нормално да се тревожите. Все пак мисълта, че е възможно това да се случи под собствения ви покрив е много трудна за изкореняване, щом веднъж се загнезди в съзнанието ви. Малките деца не могат да преценят а и да запомнят всички събитя от изминалия ден. При по-големите деца, които вече смятате, че можете да оставите сами в къщи за кратко също не е излишно да имате една скрита камера просто за да се чувствате спокойни, че всичко е наред.

Имаше едно време, в което проследяването и събирането на информация беше занимание единствено и само за частните детективи. В днешни дни всеки може да си купи малка безжична камера. Тъй като камерата за видеонаблюдение няма нужда от инсталация и настройка няма нужда да имате някакви специални технически умения. Много от камерите се продават скрити в съвсем обикновени вещи от домакинството. С една скрита камера можете да наблюдавате детегледачката, майсторите, които сте извикали да направят ремонт, чистачката, евентуален обир и дори да потвърдите или отхвърлите завинаги подозренията в изневяра.

Разбира се малката камера може да ви свърши още много работа дори след като е изпълнила основното си предназначение – можете да я използвате за да наблюдавате новото си кученце, как спи детето в съседната стая без да се налага да влизате и да го безпокоите. Много родители използват и скритата камера и когато децата поотраснат. Знаете в какъв катаклизъм може да се превърне един детски рожден ден ако не надзиравате игрите, но от друга страна не искате да притеснявате децата с присъствието си.

Една дискретна скрита камера за наблюдение в къщи не е непременно средство за шпиониране, така можете спокойно да хвърляте по едно око на децата или домашните любимци дори от разстояние. От друга страна скритата камера винаги може да ви осигури нужното доказателство, когато някой злоупотреби с доверието ви.

adminСкрити камерискрита камера,скрита камера детегледачка,скрита камера деца,скрита камера употреба
Скритата камера вече не е само част от оборудването на частния детектив. Много родители се тревожат какво се случва с техните деца, когато те са поверени на грижите на бавачка. За съжаление в нашето забързано ежедневие, вече наемането на детегледачка не изглежда като ненужен разход или парвенющина. Напротив, когато...