skrita-kamera-kuhnqСкритите камери не са някаква кой знае каква тайна вече – дори децата са наясно, че те вече не са привилегия само на супершпионите. Всеки е наясно със съществуването на мини шпионски камери, както и доста хора се досещат за един обичаен обект за следене – детегледачката. Предизвикателството е да скриете камерата за наблюдение достатъчно добре, за да не бъде открита тя.

Как да хванете лошата бавачка?

Също като вашия шеф и вие искате вашата детегледачка да бъде продуктивна и да не си губи времето в мотаене или в използване на телефона за лични разговори. В конкретния случай, трябва също да сте сигурни, че детегледачката се отнася с децата ви така както вие искате, а не така като са я възпитавали в средата на миналия век. Не подценявайте детегледачката – не малко от тях са наясно, че можете да ги следите.

Държа да подчертая, че не е върхът на почтеността да следите някого без да го уведомите. От друга страна за да се убедите в лоялността на човека, който сте пуснали в къщата си няма как да и дадете карта на разположението на камерите, нали?

Скриване на камерите за видеонаблюдение?

Добре, къде в края на краищата можете да скриете вашият малък шпионин? Всяко място може да се превърне в отлично скривалище с малко въображение. Дори безпомощното плюшено мече може незабелязано да наглежда детегледачката. Има обаче и някои по-добри идеи, които с малко въображение можете да приложите у дома.
Скрита камера в плюшено мече

Скрита камера в плюшено мече

Не изключвайте възможността детегледачката да предполага, че има камера за наблюдение в детската стая. Тя ще бъде предпазлива там дори и без да слагате камера. Това естествено не означава, че трябва да се доверите на предположението си. Помислете за поставянето на камера за видеонаблюдение в рамката на детска картина за стена над главата на бебешкото креватче. Дори ще виждате изражението на бавачката докато се занимава с бебето – то не може да ви каже дали тя се усмихва или му се мръщи.
Кухнята е друго подходящо място, но къде можете да скриете камера за видеонаблюдение без да бъдете разкрити – все пак бавачката има доста работа в кухнята. Помислете за място, от където ще можете да наблюдавате как приготвя храната на детето. Можете да скриете камерата в огледало над мястото, където се приготвя храната или на тавана в полилея.
Банята е освен всичко друго и опасна зона. Поставете камерата за наблюдение на стената, така че да бъде уловено всяко действие. Не поставяйте камерата така, че да не виждате какво се случва. Детегледачката може да измисли някакво обяснение за цицината на главата на бебето, но камерата ще ви покаже истината.
Използвайте малка камера за наблюдение и във всекидневната или там където детегледачката прекарва най-много време, когато детето спи. Телевизорът не трябва да се превръща в постоянно забавление за бавачката вместо да се занимава с детето ви. Освен това не е редно децата да гледат филми за възрастни – те попиват всичко, което виждат и чуват. Не е необходимо да забраните на детегледачката да гледа телевизия, просто трябва да сте сигурни, че тя не злоупотребява с това.
Ако сте гледали видео в интернет ще видите доста шокиращи записи на безотговорност и дори бруталност на детегледачки. Човек не може да повярва, че любяща и безобидна детегледачка може да крещи на бебето или да го разтриса.

Разбира се не всички детегледачки са такива, дори не повечето. Все пак за да бъдете сигурни няма нищо лошо в това да осигурите допълнително наблюдение. Ако искате да бъдете коректни можете да уведомите детегледачката, че в дома ви има монтирани скрити камери. Няма нищо лошо в това тя да знае, че е наблюдавана – така гарантирате коректност и от двете страни.

adminСкрити камеримясто за скрита камера,скриване на камера,скрита камера,скрита камера употреба
Скритите камери не са някаква кой знае каква тайна вече – дори децата са наясно, че те вече не са привилегия само на супершпионите. Всеки е наясно със съществуването на мини шпионски камери, както и доста хора се досещат за един обичаен обект за следене – детегледачката. Предизвикателството е...