камери за видеонаблюдениеВидеонаблюдението е прекрасна възможност за записване на всяка ежедневна ситуация около дома ни, като това ни позволява пълна информация относно събитията отвън и навременно вземане на мерки, за подсигуряване и обезопасяване на заключващите входни механизми. Много потребители се решават и на инсталация на видеокамери у дома си, за да проверят коректността и различни смущаващи обстоятелства около съквартиранти и роднини.

Съвременният опасен свят стимулира към инсталиране на камери за видеонаблюдение на дома ни. Фирмата Евроматика ни информира, че все повече хора се ориентират към външен или вътрешен монтаж на заснемащите устройства, защото единственият сигурен начина да се уверим в нещо е, когато го видим с очите си. Модерните камери осигуряват висококачествени детайлни кадри с висока резолюция, вече и в цветен вариант, които пресъздават с невероятна яснота всички подробности от дадена ситуация.

Няколкото предимства от качествена система за видеонаблюдение

Новите видео камери не са толкова скъпа услуга, а същевременно са много полезни за сигурността на личното ни пространство. Срещу приемлива за всеки средностатистически бюджет стойност, потребителите получават постоянна информация за събитията, случили се около и в дома им, когато те отсъстват. Изгодната цена е значителен плюс и трябва да се вземе под внимание, тъй като редица клиенти се заблуждават, че услугата е изключително скъпа. Това е заблуда.

Самият корпус на модерните видеокамери е пригоден за много висока степен на защита – доста от тях са с подвижно тяло, което наблюдава и създава кадри, докато се движи. Този метод позволява всеобхватно наблюдение на широк периметър. Най-високотехнологичнитге модели позволяват създаване на клип при много ниска светлина и пълен мрак.

Въвеждането на цветният кадър и аудио сигналът при видеокамера е голям напредък в охранителната система. Оцветеното изображение предоставя два пъти повече информация от черно-бялото – съвсем малки разлики в нюанс на дреха, аксесоар, коса, тен и грим могат да бъдат решаващи при нужда от издирване на дадено лице. По същата причина се акцентира и върху детайлността на изображението, понеже замъглената картина не ни представя нищо повече от движещи се силуети.

Модерните записващи видеокамери поддържат опция за съхраняване на записите, а най-усъвършенстваните модели осигуряват професионален анализ на кадрите в реално време. Те са придружени и от още редица спомагателни функции за възпрепятстване на даден нарушител или откриване на самоличността му. Камерите са с вградени датчици за маркиране на “горещи точки“, разпознаване и преброяване на обекти, детекция за нарушаване на ограничителен периметър и др.

Част от дигитален контрол на достъп

Всички модерни характеристики на устройствата провокират към обвързването им към цялостна система за контрол на достъпа. Всъщност, това е и една от основните привилегии на модерното видеонаблюдение – съдържанието на кадрите се преглежда, анализира, и се предоставя адекватна реакция при рисково събитие или опит за взлом. Това става чрез алармена сигнализация, също интегрирана към общата система.

Дигитализираното видеонаблюдение е независимо, било то кабелно или безжично. Рекордерите, записващите механизми, вградените устройства за отдалечен контрол, съхраняване и разглеждане на данните и алармената система са независима и автоматизирана охрана. Камерите за външен монтаж са пригодени за работа в разнообразни температурни амплитуди, и с различна степен на защита срещу прах и пръски вода.

Ако желаете проследяване на домашното пространство, изключително препоръчвано устройство са компактните скрити камери. Монтирани в предмет, уред или мебел, те остават изцяло незабележими, а в същото време предоставят изключително ясни изображения, при дневна и изкуствена светлина.

 

http://skriti-kameri.info/wp-content/uploads/2018/09/kameri-videonabludenie-dom.jpghttp://skriti-kameri.info/wp-content/uploads/2018/09/kameri-videonabludenie-dom-150x150.jpgadminВидеонаблюдение
Видеонаблюдението е прекрасна възможност за записване на всяка ежедневна ситуация около дома ни, като това ни позволява пълна информация относно събитията отвън и навременно вземане на мерки, за подсигуряване и обезопасяване на заключващите входни механизми. Много потребители се решават и на инсталация на видеокамери у дома си, за да...