Предимства на двата варианта

distancionno-videonabludenieСъвременните системи за видеонаблюдение и по-конкретно охранителните камери дават удобна и достъпна възможност за надеждна охрана в съвременния свят на постоянни посегателства върху частна или обществена собственост.

Това, което в миналото е било невъзможно да се постигне, чрез камери за видеонаблюдение, днес е факт, от който все повече хора се възползват. Новите възможности на видео камерата създават невероятни удобства, позволявайки ни да изберем как, кога и по какъв начин да наблюдаваме периметъра, който ни интересува.

Локален или дистанционен достъп до охранителната камера?

Повечето охранителни системи, независимо дали използват вътрешни или външни, окабелени или безжични камери за наблюдение позволяват, не само да виждаме, но и да записваме това, което камерата регистрира.

След като ще записваме целия този материал, трябва да изберем по какъв начин ще го гледаме? За много хора видео изображение, отиващо към дигитален видео рекордер (DVR) или CCTV монитор у дома или в офиса е напълно задоволително, тъй като вероятно извършват наблюдение само за определен период от време или използват жива охрана, която да следи мониторите.

За друга категория хора, обаче е важно да имат постоянен достъп до информацията, предавана от камерата за видеонаблюдение и именно те са тези, които са готови да заплатят малко по-висока цена, но да се радват на спокойствие, независимо къде се намират.

За тези, желаещи да наблюдават своя дом или бизнес, дори когато пътуват е създадена възможността за дистанционно наблюдение, познато още, като наблюдение през интернет.

Проектирани за свързване към компютър, чрез кабел или Wireless интернет връзка (каквото е предназначението на безжичните модели), тези мрежово свързани камери им позвояват да се включат и да наблюдават своята собственост, посредством компютър или смартфон, разполагащи с достъп до интернет.

И двата варианта на охрана имат своите безспорни предимства, но за хората, които са в постоянно движение, това е една чудесна възможност да бъдат спокойни, че техният дом, бизнес или любими хора са напълно защитени от опасности.

adminВидеонаблюдение
Предимства на двата вариантаСъвременните системи за видеонаблюдение и по-конкретно охранителните камери дават удобна и достъпна възможност за надеждна охрана в съвременния свят на постоянни посегателства върху частна или обществена собственост.Това, което в миналото е било невъзможно да се постигне, чрез камери за видеонаблюдение, днес е факт, от който все...