skrita-kamera-mecheНезависимо дали се използват за охрана или просто за да задоволят детската ни мечта да си играем на шпиони, скритите камери се използват все повече и повече в нашето ежедневие. Много хора ги използват за да се уверят, че детегледачката си върши работата както родителите изискват, други използват камерата за да се уверят, че съпругата им изневерява докато са на работа или в командировка.

Никой не би искал да шпионира съпругата си особено ако я подозира в изневяра. Не знам кое е по-лошо да откриете, че ви мами или гнусното усещане, че сте преминали границата на взаимното доверие и сте навлезли брутално в лично и пространство. Знам, че е трудно да се решите, но не можете да градите брака си върху съмнения и да ги таите с месеци, а понякога и с години.

Като изключим вземането на горното решение, едно от най-трудните неща свързани с употребата на скрита камера е намирането на подходящото място, където да я скриете. Въпросът е, кои зони са възможно най-подходящи за наблюдение и същевременно гарантират, че камерата няма да бъде открита..

Особено трудно е, когато трябва да скриете камерата за наблюдение в собствения си дом, а още по-трудно е в спалнята. В края на краищата обаче, ако искате да се убедите, че съпругата ви изневерява, най-доброто място си остава именно спалнята. Видеозаписите от спалнята ще ви осигурят и неоспоримо доказателство ако се стигне до развод.

Преди да започнете да се чудите колко ще трябва да къртите и мажете за да скриете камерата и най-важното, кога ще направите това незабелязано ще ви успокоя – на пазара в момента се предлагат множество готови решения. От няколко години насам има нов клас скрити камери, които включват безжични камера и микрофон с вградено захранване, монтирани в съвсем обикновени домакински уреди. Какъв тип продукти са най-подходящи?

Камера вградена в будилник – съществува камера за видеонаблюдение с микрофон вградена в напълно работещ будилник. Уредът е практически неотличим от обикновен часовник. Има модели, които дори са снабдени с датчик за движение и ще записват само, когато в стаята действително се случва нещо. Най-доброто на този тип прикритие е, че спокойно можете да сложите часовника на шкафчето до леглото, дори там то няма да породи никакво подозрение. Естествено ден-два по-рано можете да заявите просто, че сте купили нов будилник, защото стария се е развалил.

Скрита камера в стенен часовник – няма нищо необичайно в спалнята да имате стенен часовник. Просто заявете, че сте купили нова декорация и изненадайте съпругата си с подаръка. Закачете часовника така, че да обхваща максимално голяма зона от спалнята. Стенният часовник има няколко предимства – практически няма вероятност камерата да бъде закрита с поставянето на нещо върху нея по невнимание; имате доста по-широк обхват на заснемане; вероятността да бъде разкрита е практически нулева.

Камера за видеонаблюдение в плюшена играчка- също като камерата вградена в будилник, тази се вгражда в някоя от плюшените играчки, които много хора държат в спалнята си. Ако съпругата ви обича плюшените играчки за украса из стаята подарете и нова с вградена камера в нея – след кратък оглед тя просто ще я нареди някъде до другите. Постарайте се да наместите визьора в подходящ ъгъл. Камерата в плюшена играчка има само един съществен недостатък – предизвиква хората да си играят с нея. Вероятността прикритието да бъде разкрито е много малка, но пък може да се размести посоката на заснемане.

С малко въображение бихте могли да сложите и доста други модели скрити камери за наблюдение из спалнята без те да правят особено впечатление – бейзболна шапка до сака ви за фитнес, кутия цигари до компютъра ви или работещ химикал на вашето шкафче върху вестник с кръстословици. Да. Във всички тези предмети има камери – остава само да заснемат случващото се в стаята.

adminСкрити камеримясто за скрита камера,скрита камера,скрита камера изневяра
Независимо дали се използват за охрана или просто за да задоволят детската ни мечта да си играем на шпиони, скритите камери се използват все повече и повече в нашето ежедневие. Много хора ги използват за да се уверят, че детегледачката си върши работата както родителите изискват, други използват камерата...